Macbook Skin

 
Här är mitt nya macbook skin, designat på Caseapp. ÄNTLIGEN hittade jag ett passande sätt att använda en av favoritbilderna jag tog i Rom! Plus att jag fick användning av ett jättefint citat från serien One Tree Hill (en favoritserie än idag, även om jag sett den nog många varv nu för att lägga den på hyllan sen den slutade för drygt ett år sedan).
 
Idag har jag också varit på IKEA med R. Fick äntligen köpt två vackra ramar till två bilder jag gjort själv som snart ska skickas iväg på framkallning. Det vill säga direkt när jag hittat den rätta hemsidan eller personen till att göra det. Blir inte nöjd förrän jag hittar någon som kan framkalla bilderna i exakta storleken, blir så less när alla sidor framkallar i storlekar som ingen normal butik har ramar till... Haha. 
 
Puss L

Ivyrevel


I veckan fick jag hem två nya favoritplagg från Ivyrevel och det lär inte bli sista gången!
 
ÄNTLIGEN har jag fått helg och livet blir lite lugnare igen i några dagar, jag är i massivt behov av sömn och att få det ena och andra färdigt. Skolan har en tendens att vara väldigt lugn i några veckor för att sedan gå in i helt extrema stressveckor, vilket är vad jag lever i nu.
 
Idag fyller världens bästa morfar år och det ska firas. Sedan hoppas jag på att i helgen fortsätta med någon av mina påbörjade teckningar. Wish me luck!
 
Puss L

Lördag

 
Hej igen bloggen! Återigen var det ett tag sen. Tecknandet står ganska still, den är i det här läget där det antingen blir bra eller allt går åt skogen och av någon anledning är det då jag känner att det är som svårast att fortsätta. Den här typiska rädslan för att misslyckas, haha. 
 
Just nu är pojkvän hos sina föräldrar, kunde inte följa med idag då ögonen gått igenom mycket allergiproblem sista dagarna och där finns en (jättegullig men allergiframkallande) vovve. Så istället är jag nyduschad, sitter och skriver i kalendern och dricker te. Ikväll ska vi och äta middag hos min älskade moster och hennes familj. Känns som en perfekt lördag!
 
Puss L

RSS 2.0