Blyertslördag

 
Det råder totalt kaos på golvet hemma i denna stund. Papper och pennor ligger utspridda och jag ÄLSKAR det.
 
Igår lämnade jag skolan för en veckas sportlov, mitt livs sista sportlov faktiskt. Trots att en del jobb är inplanerat så är pausen från läxor, uppgifter och redovisningar nödvändigt. Äntligen får jag tid till sånt jag tycker om att göra. 
 
Trots ett par timmars ihålligt tecknande är dock inte bilden nära klar än så jag får återkomma med resultatet på denna lite senare. :-)

Drömfångare

 
 
Någonting jag har sökt efter i en evighet är den perfekta drömfångaren. Enda gången jag hittade en jag verkligen ville ha var jag utomlands med noll plats kvar i resväskan för att få med mig den hem. Ofta när jag ser någon i butik får jag alltid problem med att bestämma färger. Mycket blandat? Vit grund? Brun grund? Svart grund? Pärlor eller inte? Det är ju en ren djungel.
 
I inredningsbutiken Homenord hittade jag dock små hjärteformade drömfångare där de hade placerat ut en drömfångare ovanför båda huvudkuddarna över en dubbelsäng och jag älskade den idén, men då hade de bara en sådan kvar i lager och så rann det ut i sanden.
 
Det är någonting med meningen bakom som fascinerar mig, "Nightmares pass through the holes and out of the window. The good dreams are trapped in the web, and then slide down the feathers to the sleeping person". Ännu bättre hade ju varit om det faktiskt fungerat ;-)

Coffee table books

Lauren Conrads böcker "Style" och "Beauty"
 
Två saker från julens önskelista ligger framme på vardagsrumsbordet, helt underbara böcker fyllda av en massa tips om allt från hur du bygger upp din garderob till frisyrer och smink! Som ni kan skymta på boken Style har jag gått lös med små post-it lappar för att hitta igen favoritkapitlen. 
 
Sista året har jag knappt hunnit läsa en enda bok (förutom de vi läser i svenska kursen) och därför är det perfekt med sådana här böcker som är lättsamma och som man bara kan bläddra i lite då och då. Kan väl dock se framemot sportlov, påsklov och till sist ett långt sommarlov då jag för börja plöja "riktiga" böcker igen mellan jobbpass. :)
 
/Lina

RSS 2.0